کد خبر 273764
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶

اوحدی:

به رسمیت شناختن اسرائیل ورقی ننگین در پرونده استکبار جهانی است

به رسمیت شناختن اسرائیل ورقی ننگین در پرونده استکبار جهانی است

معاون رئیس جمهور گفت: امروز تقارن یوم نکبت و ورقی ننگین در پرونده استکبار جهانی در به رسمیت شناختن رژیم غاصب اسرائیل است.

به گزارش پایگاه خبری حیات، «سعید اوحدی» معاون رئیس جمهور و رئیس ستاد برگزاری بزرگداشت شهدای خدمت در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت که در میدان امام حسین علیه السلام برگزار شد، اظهار داشت: ملت شهید پرور ایران اسلامی یک بار دیگر با حضور در سالگرد شهیدان خدمت، سیلی محکمی بر دهان استکبار زدند

وی ادامه داد: امروز تقارن یوم نکبت و ورقی ننگین در پرونده استکبار جهانی در به رسمیت شناختن رژیم غاصب اسرائیل است؛ همچنین در سال ۱۹۶۷ اسرائیل تا صد کیلومتر در خاک مصر نفوذ کرد. اگر امروز ما از قدرت مقاومت صحبت می‌کنیم منظورمان قدرت مقاومت فلسطین است که با وجود همه جنایات و به شهادت رساندن ۶۰ هزار نفر، اما همچنان شکست نخوردند.

وی افزود: امروز انصارالله، حماس، حزب‌الله و محور مقاومت محکم در مقابل رژیم صهیونیستی ایستاده است؛ امروز در دادگاه لاهه محکومیت رژیم صهیونیستی ثابت و مسئولین صهیونیست مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند.

اوحدی با اشاره به اهتمام دولت در برگزاری سالگرد شهدای خدمت، عنوان کرد: آقای پزشکیان تاکید داشتند که مراسم شهید رئیسی و شهدای خدمت با شکوه هر چه بیشتر برگزار شود.

معاون رئیس جمهور اضافه کرد: شهدا عند ربهم یرزقون هستند و نیازی به این مراسمات ندارند؛ اما ما راه شهدا را طی می‌کنیم؛ این مراسمی که امروز در تهران برگزار شده با حضور پرشکوه ملت در همه استان‌ها در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اهمیت بصیرت و شناختن در جامعه، تاکید کرد: دشمن همیشه بر ملت ایران طمع دارد و ما با برگزاری این مراسمات و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا راه طمع دشمنان را می‌بندیم.

اوحدی یادآور شد: شهدا، ستاره‌های فروزانی هستند که حتما مسیر را برای مردم باز و نورانی می‌کنند.

وی تصریح کرد: ما با شش کمیته و چهل دستگاه برنامه‌های وسیعی را با صدها اجرا تا عمق روستاهای کشور برگزار کردیم؛ یک روز در هشتم تیر شهید رجایی به عنوان نماد خدمت و شهادت به شهادت رسید و سال گذشته هم مفهوم شهادت و خدمت با شهادت شهید رئیسی عجین شد.

وی با اشاره به اهمیت بیانات مقام معظم رهبری به عنوان چراغ راه ملت و مسئولان، افزود: خودسازی و جامعه پردازی و رسیدن به تمدن نوین انقلاب اسلامی سه کلید واژه مهم در گام دوم انقلاب است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: دوشنبه شب برنامه‌ای با عنوان سمفونی شهدای خدمت با حضور رییس قوه مقننه در تهران برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به سخنان دونالد ترامپ تاکید کرد: امروز به برکت رویش‌های انقلاب محور مقاومت از جمله انصار الله محکم در مقابل صهیونیست‌ها ایستاده‌اند. همچنین در کشورهای همین سبک مغزهایی که از ما انتقاد می‌کنند علیه اسراییل تظاهرات می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha